Jamuan kat rumah Joe di Keramat

Joe, Fairuz, Aziz & Ahmad

Kat atas ni adalah gambar rakan2 ex-SMAKL (3rd batch) yang hadir ke jamuan harijadi anak Joe di Keramat pada 21/6/08 baru-baru ni.  Sempat berjumpa dan berbual dengan Joe (tuan rumah), Ahmad Khairul, Fairuz dan Aziz.  Dah lama tak berbual dengan diorang ni.  Aziz biasa jumpa kat DBKL, sebab dia salah seorang rakan & pelanggan Takaful saya.  Saya terpaksa balik awal sebab ada appointment jam 4pm hari tu, so tak sempatlah nak jumpa lain2 rakan yang hadir pada hari tu.  On the way nak ke kereta, terserempak pulak dengan Faizal Azar.

Sekadar update;  Joe sekarang ni dah jadi tauke catering.  Aziz pulak pegawai besar di DBKL.  Samalah dengan Ahmad Khairul, pegawai juga, tapi di LHDN.  Fairuz masih di KLCC, engineer/consultant, cuma sekarang ni katanya banyak travelling.  Faizal Azar pula kerja di Maybank.

Mudah2an kehidupan kita semua diberkati ALLAH subhanahu wata’ala…amin.

Advertisements

7 responses to “Jamuan kat rumah Joe di Keramat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: