Seminggu di Gold Coast

Sebahagian foto yang diambil sepanjang seminggu di Gold Coast, Australia.

SHAHMUZIR NORDZAHIR
www.muzir.wordpress.com
28 Julai 2009

Advertisements

5 responses to “Seminggu di Gold Coast

  • wana93

    bestnyeeeeee…
    ade ikan lumba2..
    batman p0n ade kan..
    hehe..
    msti sy0k kat sane…
    donald duck p0n ade skali…
    naek roller coaster..
    jumpe ngn kanggar00..
    kambing biri2..huhu..sy0k tu..
    best2..

    Like

  • rawda azmin

    salam ustaz..bru skrng berkesempatan tgk pic ustaz ni..
    seronok btol ye kt sane..
    lain kali kalau nk pegi lg ajaklah saya skali..he3

    Like

  • shahmuzir

    Wana93 & Rawda,
    Seronok lagi di negara kita, Malaysia. Senang nak makan. Di sana, banyak yang terhidang adalah non-halal kerana tidak disembelih mengikut kaedah syara’. Kena usaha lebih sikit kalau nak makan ayam atau daging yang halal.

    Nak ikut? ish awak ni… 😉

    Like

  • ain najwa roslan

    alhamdulillah ..

    saya pun dah pernah pergi gold coast ..

    best ..

    rase mcm nk pergi lagi je

    ustaz pergi sana buat ape ?

    alhamdulillah ustaz pulang ke sini dlm keadaan sihat walafiat : )

    bersyukur pada allah

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: