Gambar Perodua ‘MPV’

Minggu lepas di rumah terbuka, antara yang menjadi perbualan ialah Perodua MPV.  Ada yang belum lihat gambarnya.  Jadi hamba letakkan di blog ini untuk tatapan kalian.  Hamba terima dari seorang sahabat melalui email.

Perodua MPV 00

Menurut seorang pelanggan Takaful hamba yang bekerja di Perodua katanya harga dalam range RM53k – RM70k.  Tetapi, ketika di rumah terbuka hari tu, ramai yang kata range RM65k – RM75k.  Takpe, kita tunggu sama-sama pelancarannya ye 😉

Gambar-gambar: 

SHAHMUZIR NORDZAHIR
www.muzir.wordpress.com
12 Oktober 2009


One response to “Gambar Perodua ‘MPV’

  • shahmuzir

    Saya dah tengok Perodua MPV ni. Namanya Perodua ALZA. Not bad… 😉

    Berdasarkan brochurenya, harga macam yg saya mention kat atas:

    Paling murah 1.5 Manual standard version:
    RM55,490 (OTR)

    Paling tinggi 1.5 Auto advanced version:
    RM69,990 (OTR)

    Tahniah buat Perodua 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: