Siaran Langsung Muktamar PAS ke-55

Pada masa ini, Muktamar ke 55 PAS sedang berlangsung di Stadium Melawati Shah Alam, Selangor.ย  Buat sesiapa yang tidak berkesempatan ke sana, insyaALLAH dapat ikutinya di laman web berikut secara langsung, LIVE!:

Al-Ahkam.net atau Rekarekatemplate


One response to “Siaran Langsung Muktamar PAS ke-55

 • shahmuzir

  Alhamdulillah, Muktamar dah selesai. Diharap ahli jemaah PAS dapat menyusun kembali saf dan bergerak dalam ikatan yang kuat ukhwah fillah.

  Mendengarkan ucapan penutup daripada TG Dr Harun dan TG Haji Hadi Awang, saya rasa sebak. Terkesan dengan mesej mereka.

  Saya harapkan keihlasan para pendokong dan penyokong PAS dalam memperjuangkan kalimah ALLAH di muka bumi Malaysia yang tercinta ini diberkati olehNYA. Semoga mereka dapat beristiqamah dengan perjuangan.

  Walaupun masih kedengaran sok-sek-sok-sek selepas muktamar…sudahlah! Mari teruskan langkah ke hadapan. Awasilah fitnah yang dilemparkan oleh musuh2 gerakan ISLAM. Mereka tak lena dan tak duduk diam melihatkan jemaah dan gerakan ISLAM semakin mendapat tempat di dalam masyarakat.

  Akhir sekali, marilah kita mengejar dalam membuat kebaikan. Fastabiqul khairot! Semua itu nanti akan menjadi bekalan buat kita. Samada bergerak aktif di dalam gerakan ISLAM atau tidak, usaha dakwah harus diteruskan. Paling tidak di kalangan ahli keluarga, diikuti jiran tetangga, penduduk setempat dan gobal.

  ISLAM ya’lu wala yu’la ‘alaih!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: